LiveZilla Live Chat Software

Over Ons

PEWEB > Over Ons

PEWEB staat een mijl boven de rest als een uitzonderlijke web hosting bedrijf. We hebben 15 jaren toonaangevende ervaring met mondiale bedrijven van alle groottes en een schat aan web hosting expertise die ons neerzetten boven andere web hosting-bedrijven in deze tijden. PEWEB is een bedrijf dat u voor al uw Web Hosting & Reseller Hosting behoeften vertrouwen kunt. Met 24-uurs ondersteuning en een geld-terug-garantie is er geen reden om niet met ons in zee te gaan. Schrijf HIER in. Vandaag!

Waarom PEWEB?

Domein Namen

Zoals we een uitgesproken hosting bedrijf bieden we aan ook registreren van domein namen en/of overdracht met al onze web hosting plannen. De domeinnaam is uw eigendom zolang er jaarlijks de registratie verlengings kosten betaald worden uiteraard. Domeinregistraties worden gedaan op uw eigen naam en niet zoals sommige anderen op naam van de provider doen. U bent de eigenaar van uw domeinen. Tenzij anders bepaald door registrys.

99.9% Uptime Garantie?

Wij bieden een maximale uptime garantie met al onze plannen die wordt gecontroleerd door betrouwbare derde partij bedrijven. Of het nu is dag of nacht, kunt u er zeker van dat uw website veilig in onze professionele handen is. 99.9% uptime die is niet mogelijk vanwege updates en upgrades. 97/99% is meer realistisch. U wilt toch immers dat servers zijn veilig?

Disk Space & Bandwidth

Als prominent bedrijf zijn wij aanwezig in de webhosting-service. U kunt krijgen enorme opslag voor uw bestanden. Wij bieden verschillende plannen met diverse opslagopties.

14 Dagen Geld Terug Garantie*

We bieden ook 14 dagen geld terug garantie binnen 30 dagen na oplevering hosting. Dit geldt niet voor domeinnaam registraties!

24/7 Support

Onze experts zijn beschikbaar 24 uur per dag, 7 dagen per week voor supportdesk, livechat en telefonisch voor die tijden wanneer u hulp nodig hebt. Of u hulp nodig hebt met uw/onze server, registratie van domeinen, overdracht domein en websites, of hosting aanverwante kwesties, controle paneel enzovoort. Onze begeleiding is om u te helpen!

Meerdere diensten die in elk budget passen

We hebben de juiste web plannen voor u. Of u een big business corporate bent of particulier of op zoek naar het opzetten van uw eerste Wordpress blog. Wij hebben een web hosting plan dat is geschikt voor u en iedereen!

cPanel - Multi-Language Control Panel

Wij bieden een multi-taal, gebruiksvriendelijk bedieningspaneel aan genaamd cPanel. Talen die worden ondersteund zijn Engels, Portugees, Frans, Nederlands, Noors, Spaans, Duits, Russisch, Oekrains en Bulgaars en nog veel meer.

Preinstalled Scripts

Vooraf geinstalleerde scripts maken het leven veel gemakkelijker doordat u een populaire toepassing/software kan installeren zonder enige web hosting kennis. Of u wilt beginnen met een website, blog, forum of onlinewinkel onze 1 klik installers, hebben de juiste software voor uw behoeften. Van Wordpress tot Zen Cart, we hebben het allemaal!

Registreer HIER

Registeer uw domein via ons!

Reseller prijzen vanaf*:

.com

9.99

/yr

.co.uk

6.25

/yr

.nl

9.00

/yr

PEWEB links Globallinknetworks Ranking Website Directory ist-tech iwpec submitdir travelfoot uanix